پاورپوینت کاربرد آنزیم ها در نانوایی

نوع فایل power point قابل ویرایش 32 اسلاید قسمتی از اسلایدها تعریف نان : نان به محصولی گفته می شود که از پختن خمیر تخمیر یافته آرد گندم بدست می آید و عامل ور آمدن خمیر آن ، مخمر نان یعنی ساکارومیسس سروزیه cerevisiae saccharomyces می باشدو نانی که عامل ورآمدن خمیر آن معلول مواد شیمیایی باشد را نمی توان نان بهداشتی مورد نظر به حساب آورد . رایجترین افزودنی شیمیایی مصرفی در تولید نان ، بی کربنات سدیم یا جوش .

دریافت فایل


اینجا همه چی هست خمیر ,کاربرد آنزیم ,پاورپوینت کاربرد ,پاورپوینت کاربرد آنزیم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بیمه تخفیف استاتوس لری شما چت|چت شما|چت روم شما چت روش های آموزش آنلاین ریاضی اسکناس امریکا با قیمت جدید جورواجور دکتر مجید رضا مختاری